Nou lector de matrícules amb reconeixement OCR integrat

,

Sempre a el dia de les últimes innovacions en el sector de l’control d’accessos, en Accesor vam presentar un nou lector de matrícules ANPRZERO-ACR únic al mercat per la seva petita grandària que permet ubicar-lo sense problemes en tot tipus de zones d’entrada i sortida de vehicles .

Es tracta d’un lector amb una gran funcionalitat que compta amb reconeixement OCR integrat, el que el converteix en la solució perfecta per al control d’accés a pàrquings d’empreses, pàrquings de vehicles i camions, àrees d’autocaravanes, comunitats de veïns i recintes que necessiten controlar les seves entrades amb reconeixement de matrícules o portar un registre dels vehicles que accedeixen a les seves instal·lacions.

Les dimensions reduïdes d’aquest petit lector de matrícules de disseny elegant es complementen amb la seva fàcil integració en plataformes de seguretat. Ve equipat amb un servidor web intern que permet configurar i integrar sense complicacions en programaris de pàrquing i altres plataformes. La connexió a aquestes plataformes funciona a través d’un port UDP o TCP i d’una trama de XML -codificado en llenguatge de màquina M2M- que registra imatges en moviment i fotografies dels accessos i les envia a través d’FTP cap al servidor central desitjat . La seva fàcil integració ens permet omplir la llista blanca a través d’un API per a integració amb ERP (SAP, A3ERP, Microsoft Navision, Sage, etc.) o qualsevol altra plataforma de seguretat externa o sistema de tiquets per a aparcaments.

Pot activar-se a través d’una espira o llaç magnètic, mitjançant la pulsació de qualsevol dispositiu o bé en mode lliure que detecta la presència de el vehicle quan s’està aproximant.

Per a solucions que requereixin d’un lector de matrícules més avançat, en Accesor disposem de el model ANPR512 amb funcionalitats addicionals més específiques. Pregunta’ns!

 

  • Instal·ladors: per saber amb detall com funciona aquest lector podeu consultar l’entrada ¿Cómo funciona un lector de matrículas?
  • Enginyeries i fabricants: és important conèixer les principals característiques que incorpora la càmera:

–     POE standard 802.3af.

–     Connector USB per treballar enWifi 802.11 af.

–     Interface Wiegand, RS232, RS485, OSDP.

–     Relé integrat.

–     Inputs gestionables.

–     Ranura per a targeta Micro SD, amb possibilitat de fins a 1 Tb.

 

Pots conèixer amb més detall aquest lector de matrícules contactant amb els nostres especialistes en sistemes de seguretat per a parkings trucant a 902 447 442 oa enviant un email a [email protected].